Hazelnoot koffie
- Totale tijd 5min.
- 5min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 persoon
1 espresso (70 ml)
1 el gepelde hazelnoten
1 el hazelnootpasta
100 ml melk naar keuze
Bereiding
Stap 1 /5
Plet de hazelnoten en rooster ze enkele minuten vetvrij in een pan.
Stap 2 /5
Doe 1 tl spread op de bodem van de beker. Tip: hazelnootsiroop is ook erg lekker!
1el hazelnootpasta
Stap 3 /5
Bevestig de melkslang aan de machine en dompel hem onder in de melkfles of schuim de melk op in een melkopschuimer.
100ml melk naar keuze
Stap 4 /5
Plaats het kopje onder de koffietuit en kies Cappuccino, of zet een espresso boven op het melkschuim.
1 espresso (70 ml)
Stap 5 /5
Bestrooi met gemalen geroosterde hazelnoten en serveer direct.