PRODUCT DEFECT?

INFORMATIE- COVID 19

De Covid-19-situatie heeft al onze dagelijkse activiteiten beïnvloed. We willen je allereerst bedanken voor je begrip voor het feit dat het momenteel iets langer duurt voordat je antwoord krijgt op vragen en / of reparaties van je producten, al dan niet gedekt door de garantie.

Wij en onze partners die reparaties uitvoeren doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. We houden -waar mogelijk- de online service voor verkoop van onderdelen en accessoires in stand, zoals het geval is in onze Accessoires Shop of via een aantal van onze reparateurs.

Ondertussen proberen we de vertragingen omtrent leveringen zoveel mogelijk te beperken in overeenstemming met de lokale richtlijnen. Graag je begrip dat het wellicht iets langer kan duren dan normaal. Kijk op de Contactpagina voor ingangen om contact met ons op te nemen.

LET OP: Wij zijn momenteel telefonisch niet bereikbaar. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

De afgiftebalies van onze reparatieservice E-care zijn momenteel gesloten, waardoor je je te repareren product (ongeacht binnen of buiten garantie) enkel kunt verzenden via de post.

Heb je problemen met je product of is het defect? Dan raden wij je aan het terug te brengen naar de winkel waar je het hebt gekocht. De winkelier zal het probleem zo snel mogelijk voor je oplossen. Zorg dat je je aankoopbon van het product kunt laten zien. 

Mocht je het product niet terug kunnen brengen naar je winkelier, dan kun je het ook aan ons ter reparatie aanbieden. Via onze servicemodule kun je producten die een defect vertonen, aanmelden. Hier kun je vervolgens ook de status van de reparatie volgen. Je kunt deze module ook gebruiken om je product aan te melden voor 'niet tevreden, geld terug'-acties.

 

Vragen?

Heb je vragen of heb je advies nodig en kun je het antwoord niet vinden in de rubriek Veelgestelde vragen op onze website? Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.


Nespresso
Voor service en reparaties van je Nespresso machine geldt het volgende speciale servicenummer: 0800 - 022 23 20 (gratis).

Call & Pick-up Service Espresso Automatic
Voor een aantal KRUPS Volautomatische Espressomachines geldt ook een speciale Call & Pick-up service. Mocht je Espresso Automatic machine niet naar tevredenheid functioneren, dan raden wij je aan contact op te nemen met onze Consumentenservice. Indien het probleem telefonisch niet kan worden opgelost, dan geldt voor onderstaande modellen de Call & Pick-up service, mits de garantietermijn van 2 jaar nog niet is verstreken. Onze Consumentenservice zal met jou een afspraak maken voor het ophalen van het apparaat.
De Call & Pick-up service geldt alleen voor de volgende machines:
- EA82F8 - Quattro Force Latt'Espress zwart
- EA82FB - Quattro Force Latt'Espress
- EA82FE - Quattro Force Latt'Espress zilver
- EA82FD - Quattro Force RVS
- EA860E - Quattro Force Latte Smart
- EA880E - Quattro Force Double Cappuccino
- EA8901 - Evidence Wit
- EA8908 - Evidence Zwart
- EA8911 - Evidence Wit
- EA8918 - Evidence Zwart
- EA891C - Evidence Chroom
- EA8938 - Evidence Bluetooth Zwart
- EA893D - Evidence Bluetooth Metaal
- EA893C - Evidence Bluetooth Chroom
- EA894T - Evidence Plus
- EA8948 - Evidence Plus
- EA895E - Evidence One
- EA895N - Evidence One
- EA872B - Intuition Preference
- EA8738 - Intuition Preference
- EA875E - Intuition Preference


Wij verzoeken je het apparaat te verpakken in de originele verpakking of in een stevige doos opgevuld met bijvoorbeeld krantenpapier. Plak op het apparaat je adresgegevens en vermeld een korte klachtomschrijving.
Na ontvangst van het apparaat wordt deze zo snel mogelijk nagekeken. Hierna ontvang je een prijsopgave (indien de werkzaamheden niet onder de garantie vallen). Pas na ontvangst van je akkoord op deze prijsopgave, zullen wij overgaan tot reparatie. Je kunt het apparaat daarna, normaal gesproken, binnen één werkweek weer per post tegemoet zien. Mocht er niemand thuis zijn, dan ontvang je een berichtje van de vervoerder in de brievenbus waar je het apparaat kunt ophalen of voor het maken van een afspraak.