Onze winnaars op een rij

Onze producten worden vaak en grondig getest, niet alleen door onszelf, maar ook door de consumenten zelf. Hier komt Krups regelmatig positief uit naar voren. Om het eenvoudig te maken hebben wij al onze winnaars voor je op een rijtje gezet.

Krups-Onzewinnaars_V2 (2000 x 1125 px).jpg

Best Reviewed:

Intuition Experience+ EA877D Volautomatische espressomachine

Wat zeggen de reviews hierover? Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen. Pluspunten volgens de gebruikers: 'Makkelijk te bedienen display' – ‘Lekker stil' – ‘Veel keuze uit koffievariaties' – 'Makkelijk schoon te maken' – ‘Mooi design'.

Een van de gebruikers schrijft het volgende: "Fantastisch machine, zeer gebruiksvriendelijk, machine zegt welke acties je moet ondernemen. Bv water vullen, melkreservoir reinigen,… Maar bovenal super heerlijke koffie bereidingen. Voor het eerst op hotel geweest waar de koffie van het hotel niet kon tillen aan de prestaties van mijn machine thuis. Ik ben absolute fan!"

Small-Large-KRU_EA877D10_8010001098_VUE_H1_resultV2_BR DEC 2023.jpg

Best Reviewed:

Evidence ECO-Design EA897B Volautomatische espressomachine

Op kieskeurig.nl zijn er verschillende reviews over dit product te lezen. Pluspunten volgens de gebruikers waren: 'Groot water en bonen compartiment' – ‘Compact apparaat' – ‘Mooi design' – 'Makkelijk schoon te maken' – 'Weinig lawaai'.

Een van de gebruikers schrijft het volgende:
"Top product. Mooie vormgeving, erg gebruiksvriendelijk. Veel verschillende mogelijkheden. En makkelijk je eigen smaak te bepalen. Prima prijs-kwaliteitsverhoudibg. En ook mooi van dit product dat er bij de productie en met de verpakking rekening met het milieu is gehouden. Kortom erg blij met deze aankoop."

EA897B_BR (600 x 600 px) (2).jpg