Volautomatische espressomachines

Espresso, latte of romige cappuccino: hoe je favoriete kop koffie er ook uitziet, met een volautomatische machine krijg je gegarandeerd koffie die precies zo smaakt, zoals jij dat wilt met een perfecte balans en body.

undefined

Evidence volautomaten: elegant en gebruiksvriendelijk​

Ontdek de professionele koffiespecialiteiten van de Krups Evidence serie. Met ruime keuze aan de heerlijkste koffiespecialiteiten, waarbij je de koffie kunt personaliseren en bewaart als favoriet, geniet je dag in dag uit van je kop koffie. Heb je zin in een extra sterke koffie voeg dan een ‘Extra shot’ toe. Dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningsscherm zet je eenvoudig 2 koffies tegelijk. Het Geavanceerde melksysteem levert met één druk op de knop romig schuim, direct in je kopje.

Banner_subcat_lp_Evidence.jpg

De ultieme koffiebeleving met Intuition

Scroll met het digitale touchscreen naar je favoriete dranken en creëer je eigen koffieprofiel. Slimme lichtindicatoren begeleiden je stap voor stap tijdens het zetten van het perfecte kopje koffie. Geniet van een chique volautomaat, voorzien van alle gemakken en vers gezette koffie, bereid op perfecte wijze. Ontdek de Experience+ onze nieuwste en stilste koffiemachine met 20 warme én koude koffiespecialiteiten. 

undefined

Waarom een volautomatische espressomachine van Krups?

Altijd versgemalen koffie met een perfecte smaak

Geïntegreerde automatische technologieën zodat je met één druk op de knop kunt malen, tampen en zetten, om de smaak van je bonen op zijn best te ervaren.

undefined

Compact en elegant, een eyecatcher in de keuken

Geniet met één druk op de knop van je koffie, precies zoals jij dat wilt. Pas koffiesterkte, volume en maalgraad aan, met een compact ontworpen machine.

undefined

Altijd eenvoudig te onderhouden

Met de automatische reinigingsprogramma's maakt de machine zichzelf schoon. Elke ochtend moeiteloos koffie.

undefined

Vind de volautomatische espressomachine voor jou

Vergelijkingstool

Intuition Preference+ EA875U volautomatische espressomachine

Intuition Preference+ EA875U volautomatische espressomachine
Evidence One EA895E Volautomatische espressomachine

2 jaar

internationale garantie

15 jaar

repareerbaarheid

30 dagen

gratis retour

1-2

werkdagen levertijd

Een keuze aan koffie, barista style

Zwart of wit, met een romig en perfect schuim: kies de koffie of het drankje dat past bij hoe je je voelt. Dankzij het extractie- en schuimsysteem in onze machines kun je genieten van de volle aroma’s van intense espresso of van een melkachtige cappuccino - zo beleef je het café bij je thuis!

undefined