Perzik ijsthee met espresso - Recepten Latte Intense | Krups
Krups
Recept van Krups

Perzik ijsthee met espresso

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 5min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    0min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

1 persoon

  • 1 espresso (40 ml)

  • 3 ijsblokjes

  • 1 tl perziksiroop

  • 1 snuifje zeezout

  • 100 ml bruisend water

  • enkele citroenschillen

Bereiding

Stap 1 /5

Doe de ijsblokjes in het glas. Schenk de siroop erbij en voeg een klein snufje zeezout toe. Meng goed door.

  • 3 ijsblokjes
  • 1tl perziksiroop
  • 1snuifje zeezout

Stap 2 /5

Giet het bruiswater erbij.

  • 100ml bruisend water

Stap 3 /5

Plaats het glas onder de koffietuit en selecteer Espresso 40ml.

  • 1 espresso (40 ml)

Stap 4 /5

Garneer met wat citroenrasp.

  • enkele citroenschillen

Stap 5 /5

Serveer direct.