Havermoutwafels met blauwe bessen
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
160 g fijngemalen havermoutvlokken
300 ml melk
2 eieren
2 tl bakpoeder
0.5 tl vanille extract
0.5 tl kaneel
1 snufje zout
Kokosolie voor het wafelijzer
Bereiding
Stap 1 /7
Meng alle droge ingrediënten
Stap 2 /7
Meng in een andere kom alle vloeibare ingrediënten
Stap 3 /7
Voeg het natte- en droge mengsel samen en klop geleidelijk tot een egaal beslag.
Stap 4 /7
Zet het wafelijzer aan en smeer in met kokosolie.
Stap 5 /7
Schep een beetje beslag in het wafelijzer.
Stap 6 /7
Kijk na een paar minuten of de wafels bruin en gaar zijn.
Stap 7 /7
Serveer de wafels met honing of siroop en toppings naar keuze zoals bosbessen, aardbeien of banaan.