Dalogna koffie
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 ristretto (20 ml)
1 eiwit
40 g poedersuiker
200 ml melk
1 koekje, verkruimeld
Bereiding
Stap 1 /6
Plaats een kopje onder je koffiemachine en selecteer 20 ml ristretto.
1 ristretto (20 ml)
Stap 2 /6
Bereid de Dalgona-crème: klop met een handmixer het eiwit stijf.
1 eiwit
Stap 3 /6
Als het begint te schuimen, voeg dan beetje bij beetje de poedersuiker toe. Blijf kloppen tot je een glanzende meringue krijgt.
40g poedersuiker
Stap 4 /6
Giet langzaam de ristretto erbij en blijf een beetje kloppen.
1 ristretto (20 ml)
Stap 5 /6
Vul 2 kopjes met warme of koude melk en doe de Dalgona crème erop.
200ml melk
Stap 6 /6
Bestrooi met koekkruimels en geniet ervan.
1 koekje, verkruimeld