Crème brûlée Cappuccino
- Totale tijd 5min.
- 5min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
1 persoon
1 espresso
1 tl karamelsiroop
10 cl opschuimmelk naar keuze
1 el poedersuiker
Bereiding
Stap 1 /5
Giet de karamelsiroop in een kopje.
Stap 2 /5
Bevestig de melkslang aan de machine en dompel hem onder in de melk naar keuze of schuim dit op met een losse melkopschuimer.
Stap 3 /5
Plaats het kopje onder je koffiemachine en kies voor cappuccino. Kies een espresso als je de melk los opschuimt en giet de melk over de espresso zoals je doet met een cappuccino.
Stap 4 /5
Zodra de cappuccino klaar is, bestrooi je deze met poedersuiker (met behulp van een fijne zeef) en karamelliseert je de suiker met een brander.
Stap 5 /5
Herhaal het branden 2 of 3 keer om een laagje karamel op het melkschuim te krijgen en serveer direct.