Crème brûlée Cappuccino
- Totale tijd 5min.
- 5min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 persoon
1 espresso
1 tl karamelsiroop
10 cl opschuimmelk naar keuze
1 el poedersuiker
Bereiding
Stap 1 /5
Giet de karamelsiroop in een kopje.
1tl karamelsiroop
Stap 2 /5
Bevestig de melkslang aan de machine en dompel hem onder in de melk naar keuze of schuim dit op met een losse melkopschuimer.
10cl opschuimmelk naar keuze
Stap 3 /5
Plaats het kopje onder je koffiemachine en kies voor cappuccino. Kies een espresso als je de melk los opschuimt en giet de melk over de espresso zoals je doet met een cappuccino.
1 espresso
Stap 4 /5
Zodra de cappuccino klaar is, bestrooi je deze met poedersuiker (met behulp van een fijne zeef) en karamelliseert je de suiker met een brander.
1el poedersuiker
Stap 5 /5
Herhaal het branden 2 of 3 keer om een laagje karamel op het melkschuim te krijgen en serveer direct.