Chocola & Carambar koffie

  • Aantal personen1
  • MoeilijkheidEenvoudig
  • Bereidingstijd

Ingrediënten

  • 80 ml koffie
  • 60 ml + 50 ml + 50 ml melk
  • 2 tl cacaopoeder
  • 2 carambar repen (karamelrepen die in Frankrijk verkocht worden)*

Bereiding

  • Snijd 1 carambar-reep in kleine stukjes en laat die op 180°C in zo'n 8 minuten smelten op een bakplaat in een oven. Haal de plaat uit de oven, wacht 30 seconden en maak dan de karamel los van de bakplaat zodat je kleine carambar-chipjes krijgt.
  • Smelt in een steelpan de andere carambar-reep in 50 ml melk.
  • Verwarm met de warmemelkfunctie de 60 ml melk in een glas of kop, voeg de cacaopoeder toe en roer het door.
  • Giet de koffie bij de warme chocolademelk.
  • Schuim de resterende 50 ml melk op en voeg de carambar-melk toe.
  • Schep het schuim op de koffie.
  • Versier met carambar-chipjes.