Barista Brioche

  • Aantal personen4
  • MoeilijkheidEenvoudig
  • Bereidingstijd
  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 200 ml koffie
  • 100 ml houdbare (kook)room
  • 3 eierdooiers
  • 50 g lichte basterdsuiker
  • 4 sneetjes briochebrood
  • 20 g boter
  • 4 bolletjes koffie-ijs

Bereiding

  • Maak de koffie.
  • Mix in een beslagkom de koffie met de room en de eierdooiers.
  • Rooster de sneetjes briochebrood en doop ze in het mengsel.
  • Verwarm een koekenpan met een klontje boter en bestrooi de pan met lichte basterdsuiker. Bak de sneetjes briochebrood zodra het mengsel begint te karamelliseren. Bak beide zijden mooi goudbruin.
  • Plaats elke plak op een bord en serveer met een bolletje koffie-ijs.