Aardappelpureewafel met kaas

  • Aantal personen2
  • MoeilijkheidEenvoudig
  • Bereidingstijd
  • Kooktijd

Ingrediënten

  • 3 kopjes aardappelpuree
  • 3/4 kopje bloem
  • 3/4 kopje gekruid paneermeel, plus een extra 1/2 kopje
  • 2 grote eieren
  • Anderhalf kopje geraspte kaas

Bereiding

  • Zet het wafelapparaat aan in stand 4.
  • Meng alle ingrediënten behalve het extra 1/2 kopje paneermeel.
  • Gebruik een half kopje puree per wafel. Vorm de pureewafels als een hamburger.
  • Rol ze door het extra 1/2 kopje paneermeel.
  • Als het wafelapparaat is voorverwarmd, vier pureewafels in het apparaat plaatsen, één per vak.
  • Druk elke pureewafel wat aan en sluit het deksel.
  • Als het apparaat aangeeft dat de pureewafel klaar is, de wafels uit het wafelapparaat halen.
  • De wafels kunnen worden belegd met zure room, bieslook, bacon of wat je maar lekker vindt.