Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine
Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine
Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine
Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine
Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine
Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine

Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine

Ref.: GVS241

Bereid bevroren desserts in een handomdraai!

  • MOEITELOOS: maak eenvoudig bevroren desserts met de KRUPS Perfect Mix elektrische ijsmachine
  • GEZINSFORMAAT: met de grote kom bereid je eenvoudig 1,6 l roomijs, sorbetijs of yoghurtijs, perfect voor grote groepen gasten
  • HANDIG: met het doorzichtige deksel en de schenk-opening voeg je eenvoudig ingrediënten toe aan deze ijsmachine voor thuis
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Heerlijk ijs en bevroren desserts.

De KRUPS PERFECT MIX 9000 ijsmachine maakt het bereiden van ijs en andere bevroren desserts supereenvoudig; geniet van heerlijk ijs, verfrissende sorbets en yoghurtijs. Deze ijsmachine heeft een gemakkelijk te gebruiken design met een transparante deksel die gemakkelijk te openen is, zodat je moeiteloos ingrediënten kan toevoegen; ondertussen zorgen een digitaal scherm en geluidssignaal ervoor dat je de bereiding eenvoudig in de gaten kunt houden. Grotere hoeveelheden vormen ook geen probleem, dankzij een grote, praktische kom voor tot wel 1 liter aan ijs. Afneembare delen, waaronder de vaatwasmachinebestendige deksel en siliconen spatel, zorgen ervoor dat je alles in een handomdraai schoon hebt.

Voordelen van Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine

Exclusief digitaal display voor gebruiksgemak

Een exclusief digitaal display laat je gemakkelijk de voortgang van je ijsbereiding in de gaten houden, met een geluidstoon die je laat weten wanneer het dessert gereed is.

undefined

Heerlijke dessert, makkelijk gemaakt

Maak op eenvoudig wijze ijs en een variëteit aan heerlijke bevroren desserts, waaronder romig ijs, verfrissende sorbets en perfect yoghurtijs, en voeg moeiteloos ingrediënten toe via de transparante deksel.

undefined

Een grote inhoud, ideaal voor elke gelegenheid

De grote inhoud van de kom (1,6 liter) laat je tot wel 1 liter heerlijk ijs, sorbet of yoghurtijs maken; de perfecte hoeveelheid voor de hele familie of voor als er gasten op bezoek komen.

undefined

Eenvoudig schoonmaken voor verbeterd gebruiksgemak

Dit is niet voor niets het perfecte ijsmachine-pakket; alle delen kunnen uitgenomen worden voor moeiteloos schoonmaken en maximaal gebruiksgemak, met een vaatwasmachinebestendige deksel en een siliconen spatel.

undefined

Jouw kit Perfect Mix 9000 GVS241 ijsmachine

Inclusief:

  • Perfect Mix 9000 IJsmachine 
undefined

Kenmerken

Toebehoren

Veelgestelde vragen