GVX2 koffiemolen
GVX2 koffiemolen
GVX2 koffiemolen

GVX2 koffiemolen

Ref.: GVX242

Een koffiemolen met 17 vermalingsinstellingen van fijn tot grof

  • Malingsconsistentie voor een heerlijke smaak
  • 17 instellingen om de perfecte maling voor elke brouwmethode te vinden
  • Kopje-selectiefunctie: kies de hoeveelheid om te vermalen, van 2 tot 12 kopjes
Ontdek alle functies

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

KRUPS BURR COFFEE GRINDER: FRESHLY GROUND COFFEE LIKE AN EXPERT

De KRUPS koffiemolen laat je van heerlijke koffie genieten door consistente maling aan te bieden voor al je favoriete koffiedranken. 17 instellingen verzekeren je van de perfecte maling voor allerlei koffiebereidingen; van zeer fijn tot grof, voor robuuste, aromatische koffie die barst van de smaak. De koffiemolen heeft een kopje-selectiefunctie die precieze resultaten oplevert door je de hoeveelheid bonen te laten kiezen; van 2 tot 12 kopjes. Een bonencontainer met veiligheidsdeksel en een uitneembare braam, en een container voor gemalen koffiebonen maken dit elektrische-koffiemolen-pakket helemaal af, en zorgen ervoor dat je te werk kunt gaan zonder al te veel rommel te maken.

Voordelen van GVX2 koffiemolen

Vermaal koffiebonen perfect voor een heerlijke smaak

Kies uit 17 verschillende instellingen, van zeer fijn tot grof, om koffiebonen perfect te vermalen voor elke specifieke brouwmethode; geniet van perfecte resultaten bij elk koffiedrankje.    

 

undefined

Het aroma van de koffieboon wordt volledig bewaard

De platte maalschijven zorgen ervoor dat de smaak van je vers gemalen koffie volledig behouden blijft, zonder dat er risico op oververhitting is; op deze manier haal je alles uit je maling en kan je genieten van robuuste, verkwikkende aroma's.

undefined

Kopje-selectiefunctie voorkomt de verspilling van koffie

De grote mate van precisie bij het aanpassen van de hoeveelheid laat je een keuze maken van 2 tot en met 12 kopjes, en hierdoor zal de perfecte hoeveelheid koffie gemalen worden; met een automatische uitschakeling als de gewenste hoeveelheid eenmaal gemalen is.

undefined

Behoud van versheid en smaak

De hoogwaardige braam-molen is uitgerust met een container met een inhoud van 200 g en een deksel om je bonen vers te houden; het uiteindelijke resultaat is een zeer smaakvolle kop koffie!

undefined

Moeiteloos schoon te maken en maximaal gebruiksgemak

De combinatie van een uitneembare braam, een makkelijk schoon te maken bedieningspaneel van geborsteld roestvrij staal en een speciaal schoonmaakborsteltje, verzekert je van een eenvoudig, praktisch schoonmaakproces; ideaal voor dagelijks gebruik!

undefined

Toebehoren

Veelgestelde vragen