NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KP1701 HANDMATIGE KOFFIEMACHINE - WIT
NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KP1701 HANDMATIGE KOFFIEMACHINE - WIT
NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KP1701 HANDMATIGE KOFFIEMACHINE - WIT

Handleiding en veelgestelde vragen NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® INFINISSIMA KP1701 HANDMATIGE KOFFIEMACHINE - WIT

Ref.: KP170110

Geniet van heerlijke koffiedranken met de Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiecupmachine. De vorm van de Infinissima koffiezetter is gebaseerd op het oneindigheidssymbool. Deze manuele koffiemachine is slank en eenvoudig in gebruik

Verken oneindige koffiemogelijkheden met de gestroomlijnde Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine met een waterreservoir van 1,2 liter. Deze slanke koffiemachine past zelfs in de meest compacte keukens. 

Geniet van Dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine geniet je van professionele kwaliteitskoffie met een dikke, fluweelzachte crèmelaag. Onze hermetisch afgesloten capsules zorgen ervoor dat de versheid van de koffie bewaard blijft, zodat je elke keer weer van een volle, aromatisch kop koffie kan genieten.

Schuif simpelweg de capsule in de opening, en beweeg de hendel om het perfecte drankje te bereiden. Je hebt de keuze uit meer dan 30 soorten (koffie)dranken, waaronder Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, en zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken. 

Toon meer

Diensten en garanties

  • Inclusief 2 jaar garantie
  • Toegewijde klantenservice
  • Repareerbare producten gedurende 15 jaar

Toebehoren

Kenmerken

ALGEMEEN

Veelgestelde vragen