F30908 KOFFIEZETAPPARAAT

De gemakkelijke manier om elke ochtend van een heerlijke kop koffie te genieten
Lees meer
Artikelnummer : F3090810
€ 51,95(1)

Kenmerken

Omschrijving

KRUPS KOPJES GLAZEN KAN DRIP COFFEE MAKER: The easy way to great coffee

Ontdek de eenvoudige manier om elke ochtend een heerlijke kop koffie te zetten, met de betrouwbare en iconische KRUPS koffiezetapparaat met filter. Een efficiënte temperatuurregeling zorgt voor verbeterde koffie-extractie, terwijl een warmhoudfunctie van 30 minuten (met automatische uitschakeling) koffie warm houdt en ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken. Praktische functies maken het geheel helemaal af; een draaiende, gemakkelijk af te vullen filterhouder met praktische opening en een indicator van het waterniveau zorgen er samen voor dat je koffie zet in een handomdraai.    

Technische specificaties

Permanent filter NEE  
Prijs € 51,95

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll To Top