GVX2 Braammolen

Een braammolen met 17 vermalingsinstellingen van fijn tot grof
Lees meer
Artikelnummer : GVX242
€ 81,99(1)

Kenmerken

Omschrijving

KRUPS BURR COFFEE GRINDER: FRESHLY GROUND COFFEE LIKE AN EXPERT

De KRUPS koffiemolen laat je van heerlijke koffie genieten door consistente maling aan te bieden voor al je favoriete koffiedranken. 17 instellingen verzekeren je van de perfecte maling voor allerlei koffiebereidingen; van zeer fijn tot grof, voor robuuste, aromatische koffie die barst van de smaak. De koffiemolen heeft een kopje-selectiefunctie die precieze resultaten oplevert door je de hoeveelheid bonen te laten kiezen; van 2 tot 12 kopjes. Een bonencontainer met veiligheidsdeksel en een uitneembare braam, en een container voor gemalen koffiebonen maken dit elektrische-koffiemolen-pakket helemaal af, en zorgen ervoor dat je te werk kunt gaan zonder al te veel rommel te maken.

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Het is van essentieel belang je koffiemolen schoon te houden voor de beste smaakresultaten. De meeste koffiebonen bevatten oliën waarvan na verloop van tijd het aroma kan toenemen en daardoor de smaak van je koffie kan veranderen. Leeg het reservoir voor gemalen koffie na elk gebruik.
Haal de stekker van de koffiemolen altijd uit het stopcontact voordat je deze schoonmaakt. Zorg dat de koffiemolen, het netsnoer en de stekker droog blijven. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schuursponsjes om het apparaat schoon te maken.
Controleer of je apparaat is aangesloten en het deksel goed op zijn plaats zit.
Als de koffiemolen nog steeds niet start, neem je contact op met je erkend reparatiecentrum.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Het is raadzaam de koffiebonen op een koele, droge plaats te bewaren. Bewaar ze in een niet-transparante, luchtdichte doos. Zuurstof en vocht zijn de grootste vijanden van koffie, waarvan de kwaliteit snel achteruit gaat wanneer deze gemalen is: vocht verandert de smaak en het aroma en de koffie wordt oud en smakeloos. Zuurstof oxideert gemalen koffie en versterkt de bittere smaak ervan; bonen moeten daarom worden gemalen vlak voordat de koffie wordt gezet.
Dit hangt af van het type koffiezetapparaat dat je gebruikt. Om deze reden is de gemalen koffie voor een espresso veel fijner dan voor een filterkoffiezetapparaat.
Wanneer koffie wordt gemalen vlak voordat je deze gebruikt, blijft het aroma en de smaak behouden.
Hele koffiebonen kun je enkele maanden bewaren. Eenmaal gemalen, verliest de koffie snel zijn smaak. Gemalen koffie kan op kamertemperatuur 7 tot 10 dagen worden bewaard. Het is raadzaam de volgende voorzorgsmaatregelen te nemen om de smaak van je gemalen koffie te behouden: bewaar de gemalen koffie in een niet-transparante, luchtdichte doos en zet deze in de koelkast, waar de koffie een maand goed blijft.
Als je koffiemolen een in de fabriek gemonteerd mes heeft, kun je specerijen, noten en granen malen. Als je koffiemolen een maalsteen heeft, kun je alleen koffiebonen malen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll To Top