FCM PRO AROMA KM3038 FILTER KOFFIEZETAPPARAAT

Geniet vier uur later nog van warme koffie met het Krups Pro Aroma F312 filterkoffiezetapparaat met thermoskan!
Lees meer
Artikelnummer : KM303810
€ 69,99(1)

Kenmerken

Omschrijving

Geniet vier uur na het zetten van de koffie nog van een heerlijke kop koffie op temperatuur - een van de vele voordelen van het Krups F312 filterkoffiezetapparaat met thermoskan!

  Maak kennis met het nieuwe Krups Pro Aroma F312 filterkoffiezetapparaat. De rvs thermoskan van 1 liter houdt vers gezette koffie tot wel vier uur warm. De slimme temperatuurregeling zorgt voor een optimale koffie-extractie, doordat precies de juiste temperatuur gebruikt wordt. De waterindicator aan de voorkant laat precies zien hoeveel water je moet toevoegen. Het druppelstopsysteem zorgt ervoor dat je op elk moment koffie kunt uitschenken (ook als de koffie-extractie nog niet voltooid is). Het apparaat beschikt over een handige draaiende filterhouder en aan/uit-knop met lichtindicator voor optimaal gebruiksgemak.  

Technische specificaties

Materiaal schenkkan Thermisch kunststof  
Waterindicator Venster  
Aan/uit-schakelaar (verlicht/onverlicht) Verlicht  
Snoeropbergruimte    
Draaiende filterhouder    
Koffiedoorloop Druppelstop  
Prijs € 69,99

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Scroll To Top