Aardbeien Dalgona
- Totale tijd 10min.
- 5min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (16)
Evidence One EA895E Volautomatische espressomachine Latte Smart EA860E volautomatische espressomachine Evidence ECO-Design EA897A duurzame automatische espressomachine Evidence by Wilmotte EA89W4 volautomatische espressomachine Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
1 kopje
30 ml Ristretto
1 Ei
40 g Suiker
300 ml Melk naar keuze
1 handvol Ardbeien
Rode kleurstof of bietensap
Pure chocolade voor garnering
Ijsklontjes
Bereiding
Stap 1 /11
Bereid los een kopje Ristretto.
Stap 2 /11
Klop het eiwit op tot het gaat schuimen.
Stap 3 /11
Voeg geleidelijk de suiker toe aan het eiwit.
Stap 4 /11
Blijf kloppen tot je een glanzende meringue krijgt.
Stap 5 /11
Giet hier langzaam de Ristretto door en klop nog even door.
Stap 6 /11
Vul een glas met een laagje aardbeien.
Stap 7 /11
Plet de aardbeien met een cocktailstamper.
Stap 8 /11
Vul het glas aan met ijsklontjes.
Stap 9 /11
Meng de melk met een paar druppels rode kleurstof en voeg de melk toe aan het glas.
Stap 10 /11
Top het glas af met de Dalgona crème.
Stap 11 /11
Garneer de koffiedrank met stukjes pure chocolade en eventueel een aardbei.