NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio 2 KP160T automatische koffiemachine - Titanium

Best Reviewed van de maand juli! De Genio is een compact, intelligent koffiezetapparaat dat ontworpen is om jouw leven eenvoudiger te maken.
Lees meer
Artikelnummer : KP160T10
€ 149,95(1)

Kenmerken

Omschrijving

KRUPS GENIO DOLCE GUSTO KOFFIEZETAPPARAAT: Compact automatisch koffiezetapparaat

Genio is een compacte koffiecupmachine die je leven een stuk gemakkelijker maakt; dankzij de kleine omvang past hij in elke keuken. Geniet van perfect gebalanceerde, aromatische koffie en dranken, waaronder espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, chocolademelk en thee; dit automatische koffiezetapparaat heeft een hogedruksysteem van 15 bar, waardoor je keer op keer een fluweelzachte crèmelaag en heerlijk schuim zal kunnen maken. Dankzij de Start & kies-functie is de vulhoeveelheid - waaronder XL voor grotere kopjes - aanpasbaar via een gemakkelijk te gebruiken joystick. Ten slotte is er een praktische automatische uitschakeling en een verlicht scherm dat ervoor zorgt dat je snel je drankkeuze kan maken.

Warm & koud-functie Ontdek een verscheidenheid aan warme en koude dranken met de reeks capsules; je zal altijd iets heerlijks en verrassends kunnen vinden.
Energiezuinig: Korte opwarmtijd; het systeem bereikt de ideale temperatuur binnen 30 seconden. De Ecostand schakelt het apparaat uit na 5 minuten van inactiviteit. Zeer zuinig qua energieverbruik: energielabel A.

Technische specificaties

ALGEMEEN
Voltage (V) 220-240  V
Frequentie 50/60  Hz
Manieren van personaliseren Via de volume-indicator (NDG 'Play&Select')  
Led-volume-indicator    
Hoeveelheid aanpassen    
Warme & koude dranken    
Uitneembaar waterreservoir    
Opvangbak voor gebruikte capsules Accessoire  
XL-functie (tot 300 ml)    
Autostop dranktoevoer Ja  
Melksysteem Capsule  
TECHNISCH
Uitneembaar opvangbakje    
Capsules offered in the machine pack    
Prijs € 149,95

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Kraanwater (gewoon drinkwater) is prima zolang er geen geurtjes aan zitten die de smaak van de drank kunnen beïnvloeden. Ook flessenwater is goed.
Gebruik geen gekoeld of warm water, omdat dit de temperatuur van de drank kan beïnvloeden.
Gebruik altijd vers water en ververs het water als het systeem meer dan 2 dagen niet is gebruikt.
Gebruik voor koude dranken water op kamertemperatuur, geen water uit de koelkast, en doe twee of meer ijsblokjes (20 g per ijsblokje) in het kopje.
Let op: hard water is de belangrijkste oorzaak van kalkaanslag in de machine. We raden dan ook aan het apparaat regelmatig te ontkalken (elke 3 maanden of vaker, afhankelijk van de hardheid van het water).
Zodra de drank klaar is en de aan-/uitknop niet meer rood knippert (na ongeveer 5 sec.), haal je de capsule eruit en gooi je deze weg. Laat geen capsules in de houder zitten.
Nee, doe nooit melk in het waterreservoir. Het systeem werkt alleen met water. Het gebruik van andere vloeistoffen, zoals melk, kan het apparaat beschadigen.
De Dolce Gusto-koffie wordt op de optimale temperatuur geëxtraheerd om de perfecte koffie te krijgen. Een hogere temperatuur zou ervoor zorgen dat de koffie een verbrande smaak krijgt.

Als je toch hetere koffie wilt, dan zijn er verschillende mogelijkheden:
• Verwarm het kopje voor.
• Wacht altijd met de koffiebereiding totdat het apparaat bij het voorverwarmen van het thermoblock stopt met knipperen.
• Pers wat water door de machine zonder capsule, gooi het water weg en gebruik vervolgens een capsule.
• Ontkalk de machine indien nodig (als dranken de laatste tijd minder warm zijn).

Normale temperatuur in het kopje:
• Capsules met gebrande en gemalen koffie: boven 70°C
• Capsules met oplosproducten: boven 65°C
Nee, met deze optie wordt je drank nooit warm. Het werkt bovendien niet omdat de producten voor warme dranken niet in koud water oplossen en niet bedoeld zijn om koud te drinken. Je kunt er een verstopte capsule aan overhouden.
Koude dranken zijn zo ontwikkeld dat ze de beste smaak hebben en consumenten de beste ervaring bieden als ze met koud water worden bereid.
Het is echter ook mogelijk deze dranken te bereiden met de 'warm'-functie.
Volg de aanbevelingen voor veilig gebruik in de bij de machine geleverde gebruiksaanwijzing.

Voor een veilig gebruik:
• Doe nooit warm of heet water in het waterreservoir!
• Doe nooit de vergrendelingshendel open terwijl er een drank wordt bereid!
• Aan het einde van de bereiding knippert de aan-/uitknop ongeveer 5 seconden rood. Open de hendel gedurende deze tijd niet!
• Verschuif nooit de selectiehendel terwijl de vergrendelingshendel open is!
• Raak de capsule niet aan na het maken van een drank! Hete oppervlakken kunnen brandwonden veroorzaken!
Als je de machine net hebt gekocht en voor het eerst gaat gebruiken, lees dan de gebruiksaanwijzing voor de eerste stappen. Alle gebruiksaanwijzingen van onze machines zijn op deze website te vinden.

Om het je gemakkelijk te maken, geven we hier de eerste stappen voor een optimaal gebruik:
1. Vul het waterreservoir van de machine.
2. Zorg dat je het reservoir goed in de machine terugklikt.
3. Zet de machine aan en wacht tot het ledlichtje groen is.
4. Voor het eerste gebruik moet de machine goed doorgespoeld worden. Selecteer hiervoor op de kop van de machine de maximale hoeveelheid water, zet een lege bak onder de koffie-uitloopopening, druk op de knop voor koud water (blauwe knop) en wacht tot de stroom water ophoudt. Herhaal dit proces met de warmwaterknop (rood). Je machine is nu klaar voor gebruik.
5. Vul het waterreservoir.
6. Plaats een capsule in de capsulehouder.
7. Selecteer het juiste waterniveau (op elke drankcapsule staat de specifieke hoeveelheid water vermeld).
8. Selecteer warm of koud water, afhankelijk van de gewenste drank.
9. Wacht vervolgens tot het ledlichtje groen is en verwijder dan pas de capsule.
10. Gooi de capsule weg.
Je moet alleen wachten tot het indicatielichtje groen is, dan kun je het volgende drankje maken.
Volg de instructies in je handleiding. De ontkalkingsmethode verschilt sterk afhankelijk van het model van je machine.
Wij adviseren je het ontkalkingsproduct te gebruiken dat je van de fabrikant hebt ontvangen.
Als je dagelijks gemiddeld 4 koppen koffie zet en als het water hard is, adviseren wij het apparaat ten minste elke 3 maanden te ontkalken.
Als je in een gebied met heel hard water woont, is het aan te raden vaker te ontkalken.
Ja als zich kalkaanslag heeft gevormd.
Maak het reservoir schoon met water en/of door de fabrikant van het apparaat aanbevolen reinigingsproducten.
Hiermee voorkom je verstoppingen in de wateruitlaat en problemen met de hygiëne.
Hoe vaak je moet ontkalken, hangt af van de hardheid van het water en hoe vaak je de machine gebruikt.
Met de tijd zorgt kalkaanslag ervoor dat water langzamer door de machine loopt. Ook kan het de effectiviteit van het verwarmingselement verminderen, waardoor dranken minder warm worden.

Bij water met een gemiddelde hardheid is elke 3-4 maanden ontkalken genoeg om de kalkaanslag te verwijderen, de waterdoorloop op snelheid te houden en de temperatuur van dranken binnen de verwachte grenzen.

Sommige modellen (Jovia, Oblo, Drop, Stelia, Movenza, Eclipse en Piccolo, geproduceerd vanaf eind 2014) bieden een ontkalkingsherinnering.
Elke keer dat je op de knop voor warme of koude dranken drukt, wordt dit beschouwd als één extractie. De ontkalkingswaarschuwing is gebaseerd op het aantal extracties en wordt na 300 extracties geactiveerd. De aan-/uitknop wordt dan oranje. Het apparaat blijft werken, maar we raden aan het te ontkalken.

In de volgende drie gevallen is het zeer sterk aan te raden om de machine te ontkalken:
• Als er bij het maken van een drank minder water doorloopt.
• Als het water kouder lijkt dan normaal.
• Als de aan-/uitknop oranje wordt.
Met de tijd vermindert kalkaanslag de waterdoorloop en maakt het de verwarming van het water voor je dranken minder effectief. Uiteindelijk kan het ook de naald blokkeren waarmee de capsule wordt doorgeprikt en het water wordt doorgelaten.

Bij water van gemiddelde hardheid is elke 3-4 maanden ontkalken genoeg om kalkaanslag te verwijderen, de waterdoorloop op snelheid te houden en de temperatuur van dranken binnen de verwachte grenzen.
Bij de Melody 3 FS, Circolo FS en Genio van de eerste generatie wordt het volledige ontkalkingsproces geactiveerd als je op de 'warm'-knop drukt. Je hoeft niet ook nog op de 'koud'-knop te drukken. Beide kanalen worden ontkalkt. Bij andere machines is dit anders, daar moet je op beide knoppen drukken.
Chococino- en Nesquik-capsules bevatten chocolade, melk en suiker. Hierdoor zijn de restanten vaak wat kleveriger. Het is belangrijk dat je de machine vaak schoonmaakt om een vieze geur te voorkomen.
NEE. Gebruik geen witte azijn. Die kan de machine beschadigen en lekkage veroorzaken.
Om de levensduur van je machine te verlengen, raden we aan de ontkalkingsset te gebruiken die in onze webshop te koop is, of een ander vloeibaar ontkalkingsproduct dat geschikt is voor koffiemachines.
We raden aan de machine dagelijks schoon te maken zodat je zonder problemen van heerlijke koffie kunt blijven genieten. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor tips over het dagelijks schoonmaken en meer.
Alleen de capsulehouder kan in de vaatwasser worden afgewassen. Het lekbakje en het waterreservoir moeten met de hand worden schoongemaakt.
Het zou het beste zijn om beide kanalen te ontkalken (warm/koud) en dat gebeurt dan ook in de automatische machines.
Het is echter niet erg waarschijnlijk dat in het koude circuit kalkaanslag ontstaat, en het is erg belangrijk dat het grootste deel van de ontkalkingsvloeistof door het kanaal voor warm water gaat. Om het warme kanaal zo goed mogelijk te ontkalken (wat het belangrijkst is), raden we aan alle ontkalkingsvloeistof door het warme kanaal te laten gaan.
Om zo goed mogelijk door te spoelen, en om te voorkomen dat druppels ontkalkingsvloeistof achterblijven in de connector waarin zowel de warme als de koude buis uitkomen, raden we aan het koude kanaal ook door te spoelen.
Controleer of de lekbak is overgelopen, en maak het zo nodig leeg.
Controleer of de lekbak goed is geplaatst.
Maak de uitstroomkop van het apparaat schoon met een pinnetje.
Raadpleeg de handleiding en volg de instructies voor het reinigen.
Als je apparaat een paar maanden niet is gebruikt, kan de pomp moeite hebben de waterstroom op gang te brengen.
Wanneer je een kleine of grote kop selecteert, maakt de pomp veel geluid, maar komen er geen druppels uit.
- Verwijder de capsule, indien aanwezig.
- Vul het reservoir tot het maximumniveau met heet water (60 °C).
- Zet de machine aan en selecteer de grote kop.
- Verwijder het reservoir en plaats het terug. Herhaal dit iedere 3 seconden. Er zouden luchtbubbels uit het reservoirventiel moeten komen.
- De voorbereiding is klaar en het water stroomt door de koffiebuisjes.

Als de voorbereiding na deze ingrepen niet is gelukt, dient je het apparaat naar een erkend servicecentrum te brengen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog altijd niet werkt, probeer dan niet het apparaat zelf open te maken of te repareren, maar breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het apparaat niet. Laat het snoer vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Als de aan-/uitknop oranje is in plaats van groen, betekent dit dat de ontkalkingswaarschuwing is geactiveerd. Deze functie is aanwezig op de modellen die vanaf 2014 zijn geproduceerd.
Elke keer dat je op de knop voor warme of koude dranken drukt, wordt dit beschouwd als één extractie. De ontkalkingswaarschuwing is gebaseerd op het aantal extracties en wordt na 300 extracties geactiveerd. De aan-/uitknop wordt dan oranje. Het apparaat blijft werken, maar we raden aan het te ontkalken.
Schakel de machine uit, druk de aan-/uitknop 5 seconden in tot de knop begint te knipperen en de ontkalkingsmodus is geactiveerd. De machine kan worden ontkalkt volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing die te vinden is op de pagina van je machine.
Let op: als de ontkalkingsmodus is geactiveerd en de machine wordt uitgeschakeld zonder de ontkalking uit te voeren, dan wordt de aan-/uitknop weer groen en wordt de teller teruggezet naar nul. Na opnieuw 300 extracties wordt de aan-/uitknop dan weer oranje.
Als de machine niet regelmatig wordt ontkalkt en er hard water wordt gebruikt (veel calciumcarbonaat), dan ontstaat er kalkaanslag in de machine en raakt de naald waarschijnlijk vol met kalk.
Bij de nieuwste modellen kan de naald worden verwijderd zodat je deze kunt schoonmaken, vooral wanneer de naald vol zit met kalk of de waterdoorloop begint af te nemen. Na het schoonmaken moet de gehele machine ontkalkt worden.
Als je de machine niet kunt inschakelen, of de machine wel kunt inschakelen, maar de pomp niet begint te werken als je op de knop voor warm of koud drukt (geen geluid), dan kun je daar zelf niets aan doen en moet de machine worden gerepareerd.

Als je de pomp wel hoort, maar er loopt geen water door, volg dan deze stappen:
1-Haal de capsule uit de capsulehouder.
2-Controleer of er water in het waterreservoir zit en het reservoir goed is vastgeklikt.
3-Selecteer 'koud', til het waterreservoir meerdere keren op en zet het weer terug, en zorg vervolgens dat hij goed vastzit. Het water zou nu moeten doorlopen. Gebeurt dit niet, dan zit de naald waarschijnlijk vol met kalk.
Maak de naald schoon met het bij de machine geleverde reinigingsinstrument en ontkalk de machine.
Als de naald in de machine verwijderd kan worden (deel in groen), verwijder deze dan om hem grondig schoon te maken.
Als er hierna nog steeds geen water doorloopt, moet de machine naar een reparatiecentrum worden gestuurd.
De capsulehouder lekt waarschijnlijk aan de zijkant omdat de naald en het waterbuisje niet meer perfect op elkaar aansluiten.
De machine moet worden gerepareerd.
De hoeveelheid drank hangt af van de grootte van het kopje, de positie van de lekbak en soms het melk- of koffiepoeder. Dat is een natuurlijk product dat soms iets kan variëren.
Het is belangrijk te bepalen waar de vloeistof vandaan komt (waterreservoir, capsulehouder of onder de machine).

Je kunt controleren of het uit het waterreservoir komt door het reservoir met water te vullen en een tijdje op een tafel te plaatsen (ten minste 30 min.). Lekt er dan niets, dan ligt het meer aan de aansluiting van een waterbuisje en raden we je aan contact op te nemen met onze consumentenservice.
Zorg ervoor dat de selectiehendel in het midden staat en de vergrendelingshendel omhoog staat voor je de capsulehouder verwijdert.
Als de vergrendelingshendel omhoog staat, maar je de capsulehouder er toch niet uit kunt halen, dan zit de naaldplaat waarschijnlijk niet goed op zijn plaats. Neem in dat geval contact op met onze consumentenservice.
Als je de vergrendelingshendel na het bereiden van een drank niet omhoog kunt halen, forceer dit dan niet. Het kan zijn dat de capsule onder druk staat. Wacht 20 minuten tot de druk is verdwenen, til de vergrendelingshendel op, verwijder de capsulehouder en gooi de capsule weg. Als dit niet werkt, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Pas de houder voor de kopjes aan zodat deze niet te dicht bij of te ver van de uitloop staan. Gebruik een groter of kleiner kopje.
De kwaliteit van de drank is niet aangetast en de drank kan gewoon gedronken worden. Maak, voor je de volgende kop bereidt, de capsulehouder schoon en droog deze af, vooral de opening waar de drank uitkomt.
Dit is normaal: zolang de capsule nog niet is verwijderd en weggegooid, blijft het in het kopje of de lekbak (als het kopje is weggehaald) druppelen. Het nadruppelen duurt bij koffiecapsules langer dan bij melkcapsules. Haal, om nadruppelen te voorkomen, de gebruikte capsule uit de machine wanneer het lichtje ophoudt met knipperen.
Je hebt de houder waarschijnlijk te snel uit de machine gehaald of je hebt minder dan de aanbevolen hoeveelheid product geëxtraheerd, waardoor er achteraf nog vloeistof doorloopt. Wacht altijd met het openen van de machine tot het lampje is opgehouden met knipperen.
Er zouden normaal geen druppels uit de capsule moeten komen terwijl je deze uit de machine haalt en weggooit. Om druppels op het aanrecht of werkblad zoveel mogelijk te voorkomen, wordt bij elke machine (behalve de Piccolo) een speciaal afvalbakje geleverd dat je bij de machine kunt zetten.
Als de drank volgens de gewenste sterkte en hoeveelheid is gemaakt, blijft er soms overtollig water (met wat productrestanten) in de capsule achter om de smaak van de drank niet te verwateren. Het kan zijn dat wat vloeistof uit de capsule in het afvalbakje terechtkomt. In het speciaal ontworpen bakje dat bij de machine wordt geleverd (m.u.v. van de Piccolo) zijn de vloeistof en vaste stoffen eenvoudig te scheiden (zie de gebruiksaanwijzing). Maak het afvalbakje regelmatig schoon.
Sommige producten (bv. koffiecapsules) zijn zo gemaakt dat ze langzamer doorlopen dan andere (bv. melkcapsules). Op deze manier krijg je de beste kwaliteit. Als de doorloop langzamer gaat dan normaal, maak dan de naald schoon en ontkalk de machine volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing.
• Bij het aanzetten van de machine en terwijl het water wordt verwarmd, knippert de aan-/uitknop ongeveer 30 seconden rood.
• Als de machine klaar is, wordt de aan-/uitknop groen.
• Als de drank bereid is, knippert de aan-/uitknop ongeveer 5 seconden rood. Haal de capsulehouder gedurende deze tijd niet uit de machine!
• Eco Mode: als de machine 5 minuten niet wordt gebruikt, wordt de machine automatisch uitgeschakeld.
• Als de aan-/uitknop afwisselend rood en groen knippert, betekent dit dat de machine heeft vastgesteld dat er niet genoeg water in het reservoir zit. Controleer of de capsule niet verstopt is en of er genoeg water in het reservoir zit voor je de volgende drank maakt.
• Als de aan-/uitknop oranje/geel wordt (ontkalkingswaarschuwing), moet de machine worden ontkalkt.

Raadpleeg voor meer informatie over de lampjes de gebruiksaanwijzing van jouw machine.
Nee, alleen machines afkomstig uit landen met dezelfde netspanning zijn veilig te gebruiken. Als de netspanning hoger is dan die van het land waar de machine is gekocht, dan werkt het apparaat niet of branden de zekeringen door. Als de netspanning lager is, dan is het mogelijk dat het apparaat niet werkt.
Een echte espresso herken je aan het crèmelaagje dat ontstaat door druk in de machine bij bereiding van de koffie. Die druk wordt uitgedrukt in bar (van 1,5 tot 19). Hoe hoger het aantal bar, hoe dikker en voller de crèmelaag.
Een espresso heeft een sterker aroma dan een "normale" koffie.
Een espresso is te herkennen aan het rijke aroma en het schuim aan de bovenkant.
Dit vereist een druk van 15 bar (alleen te bereiken met een espressoapparaat), water op een temperatuur van 90-92 °C en een afgemeten hoeveelheid fijn gemalen koffie (7 g per kop).
Je apparaat bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als je denkt dat een onderdeel ontbreekt, bel je de klantenservice en dan helpen wij je een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de rubriek “Accessoires” op de website. Daar vind je gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor je product.
Je vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
De machine is niet bedoeld voor gebruik als waterkoker. Zonder capsule loopt het water sneller door, wordt er minder warmte overgedragen en wordt de temperatuur waarschijnlijk niet zo hoog als je wilt.
We raden af dit apparaat door kinderen te laten gebruiken. Deze informatie staat duidelijk in de gebruiksaanwijzing.
Er is geen grens aan het aantal koppen koffie dat de machine per dag kan zetten, maar het is beter om niet te veel koppen achter elkaar te maken. Ononderbroken dranken bereiden kan leiden tot oververhitting van bepaalde elementen en dit kan ervoor zorgen dat in het apparaat de 'error'-modus wordt geactiveerd.
We adviseren om niet meer dan 5-6 kopjes koffie achter elkaar te maken, en dan even te wachten (1-2 minuten is genoeg) voor je weer verdergaat met dranken bereiden.
Elke NESCAFÉ Dolce Gusto®-machine heeft een rode veiligheidskabel die niet kan worden veranderd.
De kabel garandeert de veiligheid van gebruikers, wat zeer belangrijk is voor het merk van de echte koffiebarkoffie: NESCAFÉ Dolce Gusto®.
Er zijn twee soorten machines:
Bij een handmatige machine regel je zelf hoeveel water je voor een drank gebruikt. De machine stopt niet uit zichzelf, maar wanneer jij de selectiehendel weer naar het midden verschuift.
Bij een automatische machine stel je vooraf in hoeveel water er uit de machine gaat komen. De machine stopt uit zichzelf.
De NESCAFÉ Dolce Gusto-machine verwarmt water, dat vervolgens onder hoge druk (max. 15 bar) door een capsule met gebrande en gemalen of oplosbare producten (melk, chocolade enz.) van hoge kwaliteit wordt geperst, afhankelijk van het soort capsule.
De koffie die in de capsules wordt gebruikt, is voornamelijk samengesteld uit eersteklas Arabica-variëteiten.
De capsules zijn zo ontworpen dat een gelijkmatige druk en waterverdeling over de koffie ontstaan, waardoor een optimale smaak wordt gegarandeerd. In dit systeem wordt druk op een vergelijkbare manier gebruikt als in professionele apparaten.
Terwijl een filterkoffiezetapparaat werkt met een druk van 1 bar (normale luchtdruk) en een aantal andere apparaten met niet meer dan 2 bar, werkt het NESCAFÉ Dolce Gusto-systeem met een druk tot 15 bar.
Nee, de machine is geen bederfelijk product en kan worden gebruikt zolang hij goed werkt.
Nescafé Dolce Gusto-machines worden met zorg ontwikkeld en vervaardigd om de veiligheid van onze gebruikers te garanderen en de beste ervaring voor dranken in een kop te kunnen bieden. Het materiaal voor de onderdelen wordt met zorg geselecteerd op basis van veiligheid, duurzaamheid, zuiverheid en kosteneffectiviteit. Voor de machines worden vrijgegeven voor verkoop, worden ze onderworpen aan strenge tests om te garanderen dat ze voldoen aan alle veiligheidsvereisten die in de verschillende afzetmarkten gelden voor materialen die in contact komen met voedingsmiddelen. We kunnen je dan ook verzekeren dat elke drank die met een Nescafé Dolce Gusto-machine wordt gemaakt, veilig kan worden geconsumeerd, voldoet aan de vereisten, en overeenstemt met de voorkeuren die door onze gebruikers zijn uitgesproken tijdens onze consumentenonderzoeken.
Nescafé Dolce Gusto-machines worden met zorg ontwikkeld en vervaardigd om de veiligheid van onze gebruikers te garanderen en de beste ervaring voor dranken in een kop te kunnen bieden. Het materiaal voor de onderdelen wordt met zorg geselecteerd op basis van veiligheid, duurzaamheid, zuiverheid en kosteneffectiviteit. Voor de machines worden vrijgegeven voor verkoop, worden ze onderworpen aan strenge tests om te garanderen dat ze voldoen aan alle veiligheidsvereisten die in de verschillende afzetmarkten gelden voor materialen die in contact komen met voedingsmiddelen. We kunnen je dan ook verzekeren dat elke drank die met een Nescafé Dolce Gusto-machine wordt gemaakt, veilig kan worden geconsumeerd, voldoet aan de vereisten, en overeenstemt met de voorkeuren die door onze gebruikers zijn uitgesproken tijdens onze consumentenonderzoeken.

Dit vind je misschien ook leuk

Scroll To Top