Beveiligde betaling

De Krups Accessories shop stelt alles in het werk om de vertrouwelijkheid en veiligheid van gegevens die worden verzonden via internet te waarborgen.

Betaling met creditcard

Hiertoe maakt de website gebruik van een van de standaard beveiligingsmodules voor het beschermen van alle informatie in verband met persoonsgegevens en betaalwijzen: SSL (Secure Sockets Layer). SSL maakt het mogelijk gevoelige informatie, zoals creditcardnummers en aanmeldgegevens op een veilige wijze te verzenden.

Dit is de meest gangbare standaard voor de beveiliging van elektronische transacties. Wanneer een internetadres beging met https://krups.nl// (waarbij de "s" staat voor "secure" (beveiligd)), worden uw gevoelige gegevens gecodeerd tussen uw computer en onze server of een van de betaalportals van Société Générale en kan niemand daartussen er toegang toe verkrijgen.

U kunt betalen per creditcard (Visa, Eurocard, Mastercard), of IDeal. De bankgegevens die u aanlevert worden beveiligd door onze partner Société Générale. SIS is niet betrokken bij de betaaltransactie en bewaart geen andere gegevens dan de betalingsreferenties die worden verstrekt door onze partner Société Générale. SIS kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor problemen bij de betaling. Onze partner Société Générale verleent aanvullende ondersteuning bij transactiekwesties.