Home |  Volautomaten

Volautomaten

Waarom kiezen voor een volautomatische espressomachine?

Met een volautomatische espressomachine bereidt u thuis een grote variëteit aan koffierecepten, superieur van smaak en aroma. Volautomatische espressomachines bieden een optimale koffiekwaliteit, een hoog gebruiksgemak en koffiezetten met deze machines wordt over het algemeen gezien als de puurste manier van koffiezetten.

Het is de naam ‘volautomaat’ die zijn werking al verraadt; het malen van de bonen tot het vullen van het kopje voert de machine helemaal zelfstandig uit.

De koffie uit een volautomatische espressomachine is geheel naar eigen wens in te stellen. Dit begint bij de keuze voor de bonenmelange, daarnaast kun je op de machine meestal de maalgraad, hoeveelheid water, koffiesterkte en soms ook de koffietemperatuur instellen. De koffiekeuze is – naar gelang het model – bijzonder uitgebreid, met slechts 1 druk op de knop kies je voor heerlijke espresso’s of andere koffievarianten.

Hoe werkt het dan precies? Het apparaat start het malen van de verse bonen, de maling beland in de filterhouder. Hier wordt de maling automatisch stevig aangedrukt en wordt er onder hoge druk heet water door de koffie heen geperst. Het restultaat: een heerlijk vers kopje koffie met een perfecte cremalaag.

Wat maakt de Krups volautomatische espressomachines uniek?

Geïnspireerd door professionals, voor professionele kwaliteit thuis. De Krups volautomatische espressomachines zijn de meest compacte volautomatische espressomachines ter wereld. Dankzij hun compacte formaat passen ze in iedere keuken.

Passie, Precisie en Perfectie zijn de kernwoorden die aan de basis staan bij de ontwikkeling van nieuwe volautomatische espressomachines. Bij Krups zijn we iedere dag bezig met het ontwerpen en verfijnen van innovatieve machines voor uw perfecte kopje koffie. Ontdek hier hun unieke eigenschappen.

Hete koffie vanaf het 1e kopje

Het Compact Thermoblock Systeem - een Krups uitvinding - zorgt voor een snelle opwarming van de machine. Doordat de koffie door een voorverwarmde leiding stroomt heeft uw allereerste kopje koffie direct de juiste temperatuur. Dankzij de pompdruk van 15 bar geniet u steeds weer van een espresso of lungo met een romige cremalaag en onvergetelijke smaak.

Sterk & duurzaam metalen maalwerk

De Krups machines zijn, evenals professionele horecamachines, voorzien van een metalen conisch maalwerk. Dit maalwerk is zeer sterk en zelfs bestand tegen (te) harde koffiebonen. Krups gebruikt een metalen maalwerk vanwege zijn duurzaamheid en stille werking. Het metaal komt niet met elkaar in aanraking tijdens de maling, waardoor oververhitting van de koffiebonen wordt voorkomen, voor een heerlijke espresso.

Hydraulisch tamping systeem

De Krups volautomatische espressomachines zijn voorzien van een uniek hydraulisch tamping systeem, de koffie wordt met een kracht van maar liefst 30 kg gelijkmatig aangestampt. De koffie blijft onder druk tijdens het koffiezetten en tijdens het toevoegen van water heeft de koffie geen ruimte om uiteen te zetten. Een droog compact koffiekoekje laat zien dat de machine alle mogelijke aroma’s gebruikt heeft voor het kopje koffie. Minder gram koffie nodig voor dezelfde ‘body’.

Automatisch reinigen en ontkalken

Het koffiezetproces van de Krups volautomatische espressomachines is inclusief een spoeling na iedere bereiding. Regelmatig reinigen en ontkalken verlengt de levensduur van uw machine. De machine geeft zelf een signaal wanneer deze handelingen uitgevoerd moeten worden en verzorgt dit geheel automatisch voor u. De machine hoeft niet geopend te worden om de zetgroep te verwijderen, waardoor u geen risico loopt op beschadiging. Het onderhouden van uw machine was nog nooit zo eenvoudig!

Oneindig variëren met Krups volautomatische espressomachines

Krups streeft ernaar een passend assortiment aan te bieden, zodat iedereen thuis kan genieten van een perfect kopje koffie. Zo varieert het assortiment van de Krups volautomatische espressomachines van de Espresso Automatic tot aan de Two-In-One-Touch Cappuccino; van de kleinste volautomatische espressomachine ter wereld, van alle gemakken voorzien en makkelijk te bedienen, tot aan de unieke cappuccinomachine waarmee je 2 cappuccino’s tegelijk kunt bereiden met 1 druk op de knop.

Oneindig variëren met Krups volautomatische espressomachines

De eigenaren van de Krups voiautomatische espressomachines zijn zeer tevreden! Hier een greep uit de reviews:

goede prijs/kwaliteit

Sinds 2 weken heb ik de Krups koffiemachine naar alle tevredenheid in mijn bezit. Al menig koffiemachine heb ik voorheen zelf gehad, maar ook bij vrienden gezien/geproefd, maar de Krups staat kwa prijs/kwaliteit ver bovenaan. Wat veel duurdere machines niet lukt, lukt de Krups wel. Namelijk mijn melk opschuimen zoals het hoort, melk waar mijn suikerklontje zelfs op blijft liggen, voor mij echt een teken dat ze er bij Krups over nagedacht hebben wat de klant wil. Zo krijg ik mijn cappuccino zoals als ik hem ook bij een koffiehoekje krijg. De hoeveelheid koffie is op de ml in te stellen, niks geen moeilijk menu, nee, gwn met 1 simpele knop voor ieder kopje/ mok geschikt.

Fransje

Erg makkelijk in gebruik

Wij zijn heel blij met de latt’ express! Hij is erg makkelijk in gebruik, binnen no time is je koffie, espresso of cappuccino klaar. Hij reinigt zichzelf en in de doos zit een reinigingspakket voor een grondige reiniging. Het apparaat geeft het zelf aan wanneer dit nodig is, dat hangt af van het gebruik. Ook kan je de hardheid van het water bepalen zodat je de beste smaak koffie krijgt. Het enige minpuntje was dat er geen gebruiksaanwijzing in de doos zat.. die hebben we doorgemaild gekregen van de winkel, gelukkig, want als je geen ervaring met deze apparaten hebt is het best wel lastig om hem klaar te maken voor het eerste gebruik. Zeker een aanrader voor de koffie liefhebber!

Inge

Snel hete koffie

Een prima apparaat. Snel hete koffie en met zijn 2 voorkeurstoetsen altijd snel dezelfde! Toch is het snel en logisch aan te passen, zodat iedereen zijn of haar eigen koffie krijgt. Het display geeft de juiste informatie terwijl deze snel en gemakkelijk is aan te passen. Ook het schoonmaken van het apparaat wordt aangegeven e met een druk op de knop maakt het apparaat zichzelf schoon! Een stijlvol, makkelijk en gemakkelijk apparaat welke elke keer een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino maakt.

Theo

Zeer goede machine

Ik gebruik deze machine nu zo’n 3 weken en moet zeggen ben enorm tevreden. Hiervoor gebuikte ik een krups Nespresso apparaat, ook heerlijke koffie en makkelijk maar erg duur. Deze is erg gebruiksvriendelijk. Een enorm pluspunt vind ik het feit dat ook het eerste kopje in de ochtend goed op temperatuur is. Kan slecht tegen koude of lauwe koffie??. Een ander pluspunt is de zelfreinigende functie, druk op de knop en de machine wordt schoongespoeld. Ben dus een zeer tevreden gebruiker en kan deze qua prijs / kwaliteit / gebruiksvriendelijkheid zeer zeker aanraden.

Wilco

* Reviews verkregen tijdens diverse testen met een consumentenpanel

Ontdek de Krups volautomatische espressomachines