Home |  Alles moet perfect zijn, dan pas ben ik tevreden

Alles moet perfect zijn, dan pas ben ik tevreden

ron blaauwWaarom Krups?

Krups is een merk dat staat voor kwaliteit en dat dit ook biedt in het dagelijkse leven. Het merk wordt net als ik gedreven door een passie voor smaak en is altijd op zoek naar vernieuwingen die hieraan bijdragen. Daarnaast brengt Krups hoge kwaliteit binnen het bereik van heel veel mensen.

 

Wat betekenen onze kernwaarden passie, precisie en perfectie voor jou?

Passie is waar het voor mij om draait, ook in mijn restaurants. Ik wil mijn passie graag overdragen naar zowel mijn medewerkers als mijn klanten. Alles moet plezier uitstralen, als je binnenkomt moet je het vuur kunnen proeven. Daar is hard werk en precisie voor nodig. Alles moet in balans zijn, dat maakt het perfect.

Je hebt in de afgelopen jaren een transitie gemaakt, wat was hiervoor jouw grootste drijfveer? Het plezier in mijn werk en mijn wil om te delen. Op een gegeven moment stond ik op een soort voetstuk, maar ik wil juist midden tussen de mensen staan. Zij zijn je handen en je ogen.  Ik wil 100% koken vanuit mijn hart, dingen op een bord serveren die ik zelf ook zou bestellen. Ik wil het plezier kunnen voelen. Het klinkt misschien banaal, maar dat is het niet, ik wil dat het lekker is én gezellig.

 

Wat wil jij je gasten bieden?

Een glimlach, een gelukzalig moment van genieten. Eten en drinken is emotie en gevoel. Het brengt herinneringen boven en daar streef ik ook naar. Dat je bij het eten van een Bouillabaisse denkt aan die keer op vakantie aan de Franse kust. Dat geldt ook voor het drinken van koffie, dat je jezelf even waant aan de bar van dat espressotentje in Rome.

 

Wat is voor jou genieten?

Ik heb veel prikkels nodig en doe graag inspiratie op. Ik houd van sport en boks en fiets bijvoorbeeld graag. Ook hier zoek ik altijd naar uitdaging, bijvoorbeeld een grote fietstocht waarvoor ik echt moet trainen. Hiernaast breng ik graag tijd door met mijn gezin, lekker uit eten met zijn allen, of gewoon op de bank met een goed glas wijn. En ik begin de dag met een vast ochtendritueel.

 

Welke rol speelt koffie daar in?

Dat is een vast onderdeel van mijn dag. Ik begin met een tarwegras shot en daarna een Latte, oftewel een goede koffie verkeerd.  De smaak daarvan moet goed zijn. Een volle melksmaak en tegelijkertijd een rijke koffiesmaak. De soort koffie is daarbij ook belangrijk. Ik houd van de pure origine koffies uit  bijvoorbeeld Colombia. Hierbij kijk ik wel naar hoe het geteeld en geproduceerd is.


Welke Espressomachine heb je zelf?

Ik gebruik de Krups Two-in-One-Touch Cappuccino. Een machine die de topkwaliteit van een restaurant in huis brengt. Smaak, maar ook gebruiksgemak staan voorop.
De machine is eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te houden en biedt een perfecte kop koffie.